4. Escola de famílies, i tallers jornades sobre epilèpsia

Després de posar en marxa programes d’atenció a persones afectades per epilèpsia i que es desenvolupen per part d’ALCE, es va detectar la necessitat de fer activitats grupals amb les famílies de les persones afectades. Es precisa d’unes sessions de treball grupal, moderades per psicòlogues especialistes en epilèpsia, qui formen i orienten a les famílies per a que milloren les seues habilitats socials, minvades per la inclusió de la malaltia en el seu entorn familiar.

S’orienta sobre temes com l’epilèpsia en el si de la família, la sobreprotecció, les relacions laborals i l’epilèpsia, les dificultats en l’entorn escolar (i com superar-les), etc.

Coordinadora: Trinidad Ruiz.

Psicòlogues: Patricia Ruiz i Pilar Arocas. Voluntariat format participarà també en aquest programa.

Es realitzen els divendres, de vesprada, en la Fundación Quaes, C/ Colón nº 1, i en la sede de l’Associació, C/ Periodista Llorenten nº 3, baix dreta, ambdues de València..

Programa subvencionat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, l’assignació tributària de l’IRPF de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives i la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de València.