ALCE Epilèpsia torna a obrir la seua seu a Valéncia el 30 de juny després del confinament

ALCE, Associació d’epilèpsia de la Comunitat Valenciana ha reiniciat la seua activitat presencial el dimarts 30 de juny per a atendre de manera personal i presencial a les persones amb epilèpsia i famílies que ho necessiten. Les atencions seran individuals i sempre amb cita prèvia telefonant al 600315079 o escrivint al correu comunicacion@alceepilepsia.org

ALCE ha elaborat un protocol de prevenció amb mesures especials de neteja i desinfecció per a atendre les persones amb epilèpsia i familiars amb les màximes garanties. Estes mesures seran comunicades a les persones que sol·liciten la cita i exposades en cartells informatius en la pròpia seu de l’entitat, mantenint així el compromís amb la salut i la seguretat i prevenció del contagi del COVID-19.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En paraules de Mercedes Hernández, presidenta de ALCE » és evident que les necessitats d’atenció i teràpia de les persones amb epilèpsia i les seues famílies han crescut durant el confinament i per això hem realitzat un esforç per a continuar estant al seu costat des dels primers moments de la pandèmia i creem que reiniciar l’activitat presencial de manera individual és un pas més en aquest esforç. Agraïm la labor del personal sanitari  que està fent tot el possible per a atendre adequadament les persones amb epilèpsia i esperem que la Conselleria de Sanitat reforce aqueixos recursos per a tornar com més prompte millor a aquesta nova normalitat»

 

 

 

 

 

 

 

En ALCE assenyalen que sempre han apostat per intentar continuar atenent les persones amb epilèpsia i les seues famílies amb els recursos assistencials disponibles i recorden que que tots els programes d’atenció a les persones amb epilèpsia que ALCE duu a terme, s’han desenvolupat sense interrupció durant aquests mesos que ha durat l’estat d’alarma. D’aquesta forma, les professionals especialitzades de l’entitat van continuar atenent distància a les persones amb epilèpsia i les seues famílies amb els programes de *neurorrehabilitación i neuropsicologia, atenció psicològica, programes d’inserció i assessorament social i laboral, teràpia musical, grups d’ajuda mútua i tallers de psicomotricitat per als xiquets i xiquetes.

Així ​des del 30 de juny es desenvolupen eixos programes amb una combinació entre atencions presencials individuals i online​, ​segons la preferència de les persones que sol·liciten l’atenció. Les activitats grupals es continuaran desenvolupant online ateses les recomanacions de les autoritats sanitàries.