ALCE Epilèpsia segueix amb el programa Epicole i Epilabora

El 4 de setembre divendres visitàrem el *CEIP *Ambaixador E.Beltran de Castelló de la Plana per a impartir el curs de Epicole de formació en epilèpsia al professorat.

 

Malgrat les dificultats en ALCE continuem oferint aquest servei  a centres educatius i empreses.   El programa consisteix  en cursos de sensibilització i informació sobre  epilèpsia i està elaborat i impartit per psicòlogues de l’entitat i personal voluntari de suport amb el  aval de la Unitat d’Epilèpsia de l’Hospital La Fe.

Per a facilitar que les empreses i els centres educatius puguen accedir al curs en aquests moments oferim la modalitat online però es continua impartint també de manera presencial guardant tots els protocols de seguretat.

Aquest programa  es  desenvolupa gràcies a la subvenció procedent de la Convocatòria per a la realització de programes d’interés general per a atendre finalitats de caràcter social a càrrec de l’assignació tributària de l’IRPF de la  Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.