El programa de neurorehabilitació “INTREPIDA”, per a persones amb epilèpsia, arriba a l’equador de la seua intervenció

Després de la finalització de l’estat d’alarma, el programa “INTREPIDA” va oferir a les persones usuàries la possibilitat de reprendre les sessions presencials a la seu de l’associació. En l’actualitat el programa es desenvolupa:

  • En “modalitat online“: amb disseny de sessions que es realitzen des de casa i gràcies a les quals les persones amb epilèpsia han pogut continuar amb l’entrenament i estimulació de les seues funcions cognitives superiors, realitzant sessions, tant individuals com grupals, a través de videoconferència , així com entrenament mitjançant l’ús de plataformes de neurorehabilitació cognitiva.
  • En “modalitat presencial“: amb sessions individuals amb les que s’ha continuat realitzant rehabilitació neuropsicològica de manera clàssica; amb materials manipulatius i mitjançant l’ús d’eines digitals. Sempre sota unes mesures sanitàries preventives recomanades per l’autoritat sanitària.

Les dues modalitats es realitzen tant amb menors com amb persones adultes.

Aquestes accions segueixen mantenint l’objectiu principal de el programa, aconseguir un foment de la seua autonomia personal i una millora en la qualitat de vida de les persones usuàries.

Amb el suport de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives i de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública: