La Conselleria de Sanitat activa un telèfon per al repartiment de medicaments a domicili per als col·lectius vulnerables al COVID-19

La Conselleria de Sanitat ha habilitat el telèfon 900362236 perquè els col·lectius més vulnerables al coronavirus puguen demanar que les farmàcies els porten als seus domicilis els medicaments que requereixen, evitant així que hagen de desplaçar-se. També es pot sol·licitar a través dels serveis municipals de cada localitat

Els beneficiaris d’aquest servei seran els majors de 65 anys, les dones embarassades, les persones que patisquen d’hipertensió arterial, diabetis, malalties cardiovasculars, malalties pulmonars cròniques, càncer i altres persones vulnerables.

La consellera Ana Barceló  ha destacat que gràcies a aquest acord amb el Consell General de Farmacèutics s’evitarà que persones  de risc hagen de desplaçar-se  a les farmàcies.

Això és possible  gràcies a un acord amb el Consell General de Farmacèutics gràcies al qual les persones que es troben entre els col·lectius de risc al COVID-19 poden telefonar al 900362236 que  remetrà la comanda a la farmàcia més pròxima al seu domicili.