Un escriptor novell col·labora amb ALCE i amb les persones amb epilèpsia a través d’una donació econòmica

Fa uns mesos es va posar en contacte amb ALCE Christian López Cruz, un estudiant de la Universitat de València. En un primer acostament, ens va fer saber del seu interés per col·laborar amb la nostra entitat a través de la donació d’una part de la venda dels últims exemplars de la seua primera novel·la. La proposta ens va cridar molt l’atenció i no vam dubtar a atendre-li.

Gràcies a la reunió vam poder conéixer-li molt millor. És graduat en Psicologia per la Universitat de València i acaba d’acabar la seua formació en Neuropsicologia. Aquesta és la raó per la qual es va despertar en ell l’interés per la nostra patologia, així com també la seua voluntat de col·laborar amb el col·lectiu de persones amb epilèpsia. A més de la seua formació universitària és autor novell, una afició que compagina amb els seus estudis de PIR (Psicòleg Intern Resident).

D’aquesta afició naix el seu primer lliure “La mujer de mármol”, autopublicada en Letrame Editorial.

És una novel·la de fantasia èpica, narrada en un món fictici sota les lleis de la màgia, races i altres elements fantàstics. Per a la creació dels personatges ha aprofitat la seua formació i experiència com a psicòleg, creant personatges de molt diferents maneres de ser, expressant les seues pors, inquietuds, motivacions, entre altres. Està pensada amb l’objectiu de ser fantasia tant per a persones adultes com per a adolescents.

Et deixem una breu sinopsi:

“No va haver-hi una altra alternativa que arriscar, viatjar, conéixer i estimar. Només així podria alçar-se un nou rei.

Aquesta història recopila les vivències d’aquells que s’han erigit com a representants del seu regne. L’esperada competició pel tron ha arribat. Arrere queda la gran catàstrofe que va trontollar els fonaments d’un govern estable, la posterior amnèsia que la va ocultar i una incessant guerra que s’ha estés els últims quinze anys. Banderer del poble mestís, Helian liderarà als seus cap a la victòria. Les rondalles i llegendes estan de la seua part, perquè la seua rosada cua de mico li assenyala com el triat. Tots els habitants del refugi han depositat en ell les seues esperances, en contra de les ambicions de la resta de races. D’aqueixa manera, al costat dels seus companys d’equip, el mestís creuarà tots i cadascun dels regnes de Pangiria; paratges on la màgia ha passat a ser el quotidià, en els quals s’amaguen secrets que creien impossibles i on es veuran obligats a lluitar enfront de poderosos titanes. Són molts els enemics que conspiren a la seua esquena, però pocs els que coneixen els vertaders designis de Pangiria.

Un viatge sense retorn està a punt de donar principi. El tron de tots els regnes espera amb ànsia al seu nou amo.”

Com col·laborar amb ALCE?

El cost de la novel·la és de 21€ (despeses d’enviament inclosos), i la proposta de Christian ha sigut la de donar a ALCE 10€ per cada exemplar venut.

Si estàs interessat o interessada a comprar un exemplar només has d’escriure un correu a una d’aquestes dues adreces:

coordinacion@alceepilepsia.org o christianlopezcruz95@gmail.com

o contactar amb el  600 315 079 i fer-nos saber del teu interés per la compra. Des d’ALCE et posarem en contacte amb Christian perquè pugues formalitzar la teua compra i se t’envie el llibre a casa.

No hi ha millor moment per a adquirir un llibre 📖 que tenint les vacances ☀️ ací al costat! I si damunt col·labores amb ALCE 🎗️ molt millor, no? 😃

Moltes gràcies per endavant! 🥰