«EpiMúsica» en modalitat teletreball per a les persones amb epilèpsia

En ALCE hem apostat per mantindre les sessions setmanals de EpiMúsica, una activitat que ajuda a les persones amb epilèpsia a canalitzar emocions, com ara agitació, estrès, cansament …, tan necessàries de ser expressades tant a nivell personal com social. Seguir treballant la musicoteràpia permet no perdre la feina feta ni els avanços aconseguits fins al moment, tant en activitats físiques com cognitives.

Per a això, hem adaptat l’activitat a la situació derivada de la publicació del decret d’alarma, creant un sistema de modalitat de teletreball tant per a la professional com per a les persones usuàries. Setmanalment, es creen les sessions que després són enviades telemàticament al grup, perquè les persones realitzen les activitats i enviïn els seus vídeos i àudios d’aquelles que estan pensades per a retroalimentar el grup i per mantindre la unió i la motivació, objectius que s’estan aconseguint a gran escala.

D’aquesta manera, EpiMúsica aconsegueix que les persones des de casa puguen seguir treballant la memòria, la coordinació, l’atenció o la concentració de manera amena, agradable i distesa, a més de crear un sentiment d’unió reforçant cada petita aportació de cada persona com si d’un gran triomf es tractés, perquè … a EpiMúsica … “tot petit pas és una victòria“.

Amb el suport de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives: