Mesa informativa en la “XII Jornada del Pacient” de l’Hospital General

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, elogia el paper fonamental de les associacions de pacients en la “XII Jornada del Pacient” realitzada a l’Hospital General de València.

#ALCE, un any més, ha participat en esta iniciativa amb una taula informativa. D’esta manera s’ha pogut visibilitzar el treball que es realitza des de la nostra entitat per a millorar la qualitat de vida de les persones amb #epilèpsia i les seues famílies, oferint suport, acompanyament i nombrosos programes.

La col·laboració entre institucions sanitàries i associacions és essencial per a aprofundir en el coneixement de les malalties i respondre a les expectatives dels i les pacients des de diferents àmbits .

Estes jornades enfortixen el contacte entre associacions, fomentant la col·laboració, l’intercanvi d’experiències i el suport emocional mutu.

Més informació:

https://www.facebook.com/hguvalencia/posts/pfbid02swespruiexxwzessh8kyoffyh6v6cekwonvzzdrxszhfzlxnthwnpb1e5ygx5mzcl

https://blog.general-valencia.san.gva.es/marciano-gomez-elogia-la-labor-que-desempenan-las-asociaciones-de-pacientes-ya-que-constituyen-un-pilar-esencial-a-la-hora-de-afrontar-una-enfermedad/