Guia Pràctica de l’Epilèpsia de la Comunitat Valenciana.

Ja es troba disponible  la 2a edició de la Guia Pràctica d’Epilèpsia de la Comunitat Valenciana, que ha estat elaborada per diferents especialistes en neurologia  de la nostra Comunitat, coordinats per la Dra. Macarena Bonet, de l’Hospital Arnau de Vilanova.

En paraules del Dr. Jerónomo Sancho Reiger: “Els avanços dels últims anys han imposat la seua renovació i amb similar intenció d’oferir uns protocols o línies d’actuació clares sobre els principals problemes que es presenten en la pràctica clínica diària en l’atenció als pacients amb Epilèpsia, s’han elaborat les actuals guies. En elles s’han inclòs dos nous capítols, un dedicat als *grafoelementos del  EEG i l’informe electroencefalográfic i un altre sobre aspectes legals, professionals i sociosanitaris, conducció i com fer un informe de discapacitat.

És una Guia  molt completa per a especialistes en  neurologia en la qual han col·laborat 32 professionals  de tota la Comunitat Valenciana. Des de ALCE destaquem  per la novetat el Capítol 14 dedicat als aspectes legals.  Trinidad Ruiz,  advocada i responsable de l’Àrea jurídica i social de la nostra entitat ha col·laborat amb Ana Llorens, infermera de la Consulta Monogràfica de l’Hospital Arnau de Vilanova en l’elaboració d’aqueix capítol que creiem que és  molt interessant tant  per a professionals de la medicina com per a les persones amb epilèpsia.