Com tots els mesos de maig, comencem la nostra campanya per l’epilèpsia. Aquest 24 de maig és el Dia Nacional de l’Epilèpsia i ens agradaria comptar amb vosaltres/as per a celebrar-ho. Entre les accions que durem a terme ens tornem a sumar a la iniciativa de FEDE “Un milió de passos per l’Epilèpsia”. Es tracta de la IV Caminada Solidària que busca donar visibilitat a aquesta malaltia a través de la donació de passos.

Aquest 2022 portem novetats, és el nostre 20 aniversari i llançarem dues modalitats de caminada, virtual i presencial, perquè sí, torna la caminada presencial!

Per què mantenim les dues modalitats? Perquè no hem volgut perdre la possibilitat que les persones que no puguen acudir presencialment o es vegen impossibilitades per qualsevol altre motiu, puguen participar de manera telemàtica donant els seus passos. No volem deixar a ninguna persona fora, així que, si no pots vindre a la caminada presencial prevista per al 21 de maig, pots donar els teus passos de manera online (des del 14 de maig fins al 24 de maig), com hem fet aquests dos últims anys.

Per a participar, només heu d’introduir els passos que aneu fent dia a dia en el comptador que veieu més a baix. També podeu participar a través de les nostres xarxes socials i pujar alguna foto o vídeo etiquetant-nos (@AlceEpilepsia) i afegint l’etiqueta #ALCEpasos o enviar-nos els vostres passos amb o sense foto al Whatsapp: 688 900 529.

Estigueu atents/es, perquè en pocs dies anunciarem tot sobre la caminada presencial. Després de dos anys sense poder realitzar-la per motius sanitaris, ens il·lusiona poder convidar-vos a caminar junts/es de nou.

No t’ho penses i participa!

 

Passos totales donados!